Helikopterdropping

Gemiddelde beoordeling:
5/5
Dit arrangement kost voor 1 t/m 20 personen:
€ 3900,00
ex. btw
Per persoon extra:
€ 195,00
ex. btw
Duur vanaf:
3 uur
Offerte aanvragen?
Meer informatie:

Helikopterdropping

Dit gaan jullie doen.

De helikopter dropping is een spectaculair uitje waarbij de focus ligt op verbinding. Dat vinden wij namelijk een belangrijk element! Met een helikopter dropping wordt dat WIJ gevoel écht gecreëerd. Want, hoe vaak ga je nou samen met je vrienden of collega’s over de mooie Veluwe vliegen?

Bij aankomst op locatie staat er een oude legertruck met ronkende motor op jullie te wachten. Deze Daf YA-328 zal bij sommigen van jullie speciale herinneringen oproepen, waardoor de ervaring nog unieker is. Eén voor één stappen jullie in dit robuuste voertuig en tijdens de rit neemt de spanning toe. Waar zullen jullie worden gedropt en wat staat jullie te wachten? De legertruck mindert vaart en stopt ineens…

Op spectaculaire hoogte
Jullie stappen uit en zien in de verte een helikopter die jullie kant op komt. Zou deze voor jullie zijn? Stiekem beginnen de zenuwen al wat toe te nemen. Nadat jullie een veiligheidsinstructie hebben gekregen, nemen jullie plaats in de helikopter. Riemen vast, koptelefoons op en daar gaan we! De rotorbladen draaien op volle snelheid en jullie stijgen op. De vlucht duurt ongeveer 6 minuten, maar het voelt als een eeuwigheid door alle geweldige indrukken die op jullie afkomen. Op spectaculaire hoogte kunnen jullie genieten van het uitzicht en ervaren hoe het is om te vliegen in een helikopter.

Navigeren
Wanneer jullie weer met beide benen op de grond staan zullen jullie waarschijnlijk even bij moeten komen van deze unieke ervaring. Maar veel tijd is er niet, want onze route app is een navigatiemiddel wat jullie gaat helpen om bij de diverse opdrachten te komen. Deze route staat op de tablet die elke groep meekrijgt van ons. Deze zal jullie helpen om via een mooie route weer op de start locatie terug te komen. Onderweg moeten jullie allerlei opdrachten doen, deze verschijnen op de tablet. Deze opdrachten kunnen bestaan uit het maken van een foto, video of het beantwoorden van een vraag.

Welke team verdient de meeste punten onderweg? 

Startmomenten helikopterdropping:
09.00 uur
13.30 uur
17.00 uur (zomers)

Deze activiteit is alleen mogelijk vanaf:
WestCord Hotel de Veluwe, Garderen
Bilderberg Résidence Groot Heideborgh, Garderen
Bilderberg Hotel ’t Speulderbos, Garderen

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze avonturiers!

Alex en Yvette
Ons team
Wij staan voor jullie klaar!

Zo gaan we het doen!

Helikopterdropping arrangement

Uitstekend beoordeeld
Uitleg
Vervoer oude legertruck
Helikoptervluchten
Tandem
Route met route app
Team challenges
Begeleiding
€ 195,00 pp
ex. btw

Start jullie avontuur

Wij maken van elk uitje een succes!

Vraag dat maar aan onze opdrachtgevers...

Direct een offerte aanvraag doen:

Voor Helikopterdropping
[fc id='2'][/fc]
Brochure Adventure Veluwe 2022

Vraag onze brochure voor 2022 aan!

Vul onderstaande gegevens in en ontvang de brochure direct in je mailbox.