Speurtocht voor hele gezin of kinderfeestje

Gemiddelde beoordeling:
5/5
ex. btw
Per persoon extra:
ex. btw
Duur vanaf:
2 tot 2,5 uur
Offerte aanvragen?
Meer informatie:

Speurtocht voor hele gezin of kinderfeestje

Dit gaan jullie doen.

Even eruit en heerlijk door de bossen wandelen met het hele gezin of huishouden? Of zoekt u een leuk kinderfeestje voor kinderen t/m 12 jaar?

Gelukkig mogen we van de regering en RIVM met het gezin/huishouden op pad, daarom hebben we deze leuke, gezellig en ook leerzame speurtocht uitgezet, speciaal en alleen voor gezinnen of mensen uit 1 huishouden. En voor kinderfeestje natuurlijk, lekker buiten zijn.

Aan de rand van Harderwijk is het startpunt van deze onvergetelijke speurtocht. Dus doe jullie wandelschoenen aan, neem de rugzak met eten en drinken mee want deze speurtocht is uniek.

Deze speurtocht spelen jullie op jullie eigen smartphone onze app. Zorg wel dat je telefoon  een goede internetverbinding heeft en dat de batterij vol is natuurlijk. Minimaal vereisten voor je smartphone: Apple:  iOS 11.0 of hoger en bij een toestel met Android 6.0 of hoger. Natuurlijk is de GPS beschikbaar en beschik je over ruime voldoende geheugen op de smartphone, want de foto’s en filmpjes staan gelijk op de eigen telefoon.

Jullie wandelen van opdracht naar opdracht en op de locatie waar de opdracht is, moeten jullie zelf de challenge uitvoeren. Zo zijn er foto opdrachten, video opdrachten en vragen. Vergeet niet goed om je heen te kijken want de kans om wild te zien is in dit stuk bos echt aanwezig.

Jullie krijgen, na reservering van de gewenste dag en tijdstip, via de mail verdere uitleg. Op de dag dat jullie de speurtocht gaan doen, krijgen jullie via een sms een linkje toegestuurd, Hierop klikken en onze app wordt op de smartphone geïnstalleerd en spel wordt geladen. Speuren maar!

Wij nemen alle regels van de regering en RIVM in acht.
Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. De tijdsduur is natuurlijk sterk afhankelijk van de wandel snelheid. Ga uit van 2 uur tot 2,5 uur inclusief alle opdrachten natuurlijk.

Kosten slechts € 24,50 per gezin/huishouden/kinderfeestje 

Klik hier om online te reserveren

(via bovenstaande link wordt je doorgestuurd naar onze website speurtochtennederland.nl waar je deze kunt reserveren)

 

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze avonturiers!

Alex en Yvette
Ons team
Wij staan voor jullie klaar!

Zo gaan we het doen!

Speurtocht voor hele gezin of kinderfeestje arrangement

Uitstekend beoordeeld

Start jullie avontuur

Wij maken van elk uitje een succes!

Vraag dat maar aan onze opdrachtgevers...

Direct een offerte aanvraag doen:

Voor Speurtocht voor hele gezin of kinderfeestje
[fc id='2'][/fc]
Brochure Adventure Veluwe 2022

Vraag onze brochure voor 2022 aan!

Vul onderstaande gegevens in en ontvang de brochure direct in je mailbox.