The Hunt Adventure

Gemiddelde beoordeling:
5/5
Dit arrangement kost voor 1 t/m 20 personen:
€ 970,00
ex. btw
Per persoon extra:
€ 48,50
ex. btw
Duur vanaf:
2 uur
Offerte aanvragen?
Meer informatie:

The Hunt Adventure

Dit gaan jullie doen.

Adventure Veluwe Original; uniek in Nederland en door ons zelf ontwikkeld. 

Verdwijn met jullie team van de ‘radar’ en zorg dat jullie uit handen blijven van het opsporingsteam. Spanning en sensatie is bij deze activiteit gegarandeerd! Zeker omdat dit spel uniek is in Nederland en geen “standaard” spel is. Op deze manier is The Hunt alleen bij Adventure Veluwe te spelen. 

The Hunt City Challenge wordt gespeeld in 3 kampen; de voortvluchtigen, de jagers en het basiskamp.  De jagers moeten goed samenwerken met het basiskamp om de voortvluchtigen op te sporen, voordat ze kunnen ontsnappen. Binnen deze kampen worden jullie weer in kleinere teams verdeelt.

De voortvluchtigen
Als voortvluchtigen doen jullie er alles aan om te verdwijnen in de omgeving en niet ontdekt te worden. Om de jagers te misleiden en onopgemerkt te blijven, moeten beslissingen in een splitsecond genomen worden. Als voortvluchtigen hebben jullie een iPad tot jullie beschikking waarmee jullie opdrachten moeten vinden in het centrum. Hoe meer opdrachten jullie goed uitvoeren, hoe meer punten jullie hebben en hoe eerder jullie het coördinaat van het ‘extraction point’ kunnen bemachtigen. Zorg dat jullie voor de jagers bij dit punt aankomen om zo de winst te behalen. 

De jagers
Door goed samen te werken met het basiskamp moeten de jagers proberen de voortvluchtigen op te sporen. Jullie zijn niet in het bezit van alle noodzakelijke informatie dus zullen jullie met behulp van je eigen mobiele telefoon contact op moeten nemen met het basiskamp om sneller te kunnen schakelen. Door samen een goede strategie te bepalen zullen jullie het net rondom de voortvluchtigen sluiten. 

Het basiskamp
Vanuit het basiskamp zullen de jagers op een adequate wijze worden aangestuurd. Met behulp van jullie eigen mobiele telefoon wordt er onderling communiceert. Zorg dus dat je een volle batterij hebt, want elke misser kan hierin grote gevolgen hebben voor het vangen van de voortvluchtigen. 

Startmomenten:
10.00 uur
13.00 uur
15.30 uur
18.30 uur (zomers)

Deze activiteit vindt plaats in het centrum van Harderwijk.

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze avonturiers!

Alex en Yvette
Ons team
Wij staan voor jullie klaar!

Zo gaan we het doen!

The Hunt Adventure arrangement

Uitstekend beoordeeld
Uitleg
Indeling teams
Alle benodigheden (incl. I-pads)
Begeleiding
€ 48,50 pp
ex. btw

Start jullie avontuur

Wij maken van elk uitje een succes!

Vraag dat maar aan onze opdrachtgevers...

Direct een offerte aanvraag doen:

Voor The Hunt Adventure
[fc id='2'][/fc]
Brochure Adventure Veluwe 2022

Vraag onze brochure voor 2022 aan!

Vul onderstaande gegevens in en ontvang de brochure direct in je mailbox.