The Sanatorium

Gemiddelde beoordeling:
5/5
ex. btw
Per persoon extra:
ex. btw
Duur vanaf:
Offerte aanvragen?
Meer informatie:

The Sanatorium

Dit gaan jullie doen.

Dé real-life game sensatie van nu: The Sanatorium NL of ENG voor slechts €8,50 p.p. incl. BTW

The Sanatorium is een online escaperoom die je alleen of samen met je vrienden, familie. sportclub of collega’s via een super intelligente chatbot speelt. Gewoon ieder vanuit zijn eigen huis. Of vanuit 1 huis, net waar jullie je bevinden.

Bij deze game ontvang je berichten en opdrachten via de intelligente chatbot. Gebruik daarnaast je PC, tablet en telefoon om alle geheimen te ontdekken. Je moet o.a. inloggen op een geheim deel van een website, gebruik maken van sociale media, mail en telefoon.

Spel spelen met 1 deelnemer
Speel je het spel alleen, dan adviseren we gebruik te maken van desktop, laptop of tablet. Jij hebt contact met Tom en probeert hem te helpen om te ontsnappen. Dus alle opdrachten en puzzels los je zelf op! Houdt wel rekening met de tijd van 75 minuten!

Spel spelen met 1 team vanuit 1 locatie:
Speel je met meerdere deelnemers vanuit 1 locatie, dan adviseren we dat je met 2 deelnemers op 1 device inlogt. Dus met 4 deelnemers dan 2 devices ect. Bij het aankopen kies je dan het aantal devices (=deelnemers), want je koopt eigenlijk het aantal keer dat je wilt inloggen. Ga bij elkaar zitten en overleg met elkaar om het karakter in het spel er uit te krijgen!

Spel spelen met 1 team vanuit meerdere  locaties:
(max 4 a 5 deelnemers per team)

Elke deelnemer binnen jullie  team speelt zijn/haar eigen spel. Jullie kunnen zelf via Zoom/Hangouts/Microsoft teams o.i.d. met elkaar communiceren en samenwerken om Tom, het karakter, in het spel, er uit te krijgen binnen de tijd van max.75 minuten. Dus communiceer helder en duidelijk!

Spelen in meerdere teams tegen elkaar vanaf meerder locaties;
(max 4 a 5 deelnemers per team)

Elke deelnemer binnen een team speelt zijn/haar eigen spel. Jullie kunnen zelf via Zoom/Hangouts/Microsoft teams o.i.d. met elkaar communiceren. Dus je deelt de info die jij vindt alleen met je EIGEN teamleden. Dus communiceer helder en duidelijk, tijdens het spel, met je team. Lukt het jullie om de andere teams te verslaan? Noteer je tijd bij einde spel.

Tip: Na spelen van spelen is het natuurlijk leuk om met alle deelnemers één grote online meeting te organiseren via Zoom o.i.d. om zo jullie verhalen te delen!

Alle info over het spel en spelen in teams tegen elkaar? Klik hier

Je kunt dus met meerdere teams tegelijk spelen en betaalt per persoon. Groepen vanaf 100 personen kunnen alleen telefonisch reserveren 0341-441175

Tip! Verras iedereen met een heerlijk borrelpakket voor bij The Sanatorium! Bekijk zie hier

Alle praktische info krijg je ook via de mail als je geboekt hebt. Hier wel vast aantal zaken die handig zijn om te weten:

  1. Je kunt inloggen met het mailadres die op de reservering komt en met bij de bevestiging zit ook je code om in te loggen in het spel.
  2. Elke deelnemer logt in met hetzelfde e-mailadres of reserveringscode! Je koopt dus het aantal keer dat je wilt inloggen.
  3. Je kunt inloggen om de gereserveerde tijd. Eerder kan dus niet en later inloggen kost je speeltijd.
  4. Kies bij inloggen de taal die je zelf wilt spelen. Dus elke deelnemer kan kiezen welke taal hij/zij wenst voor spel.
  5. Zorg ervoor dat je firewall of adblocker uit staan, anders werkt de chat niet.
  6. Het spel wijst voor zich, je krijg geen tips o.i.d. Je bent op jezelf (of je team) aangewezen…

De bedenkers van Escaperoom Harderwijk hebben deze online escape room zelf gemaakt. Dus kwaliteit en vooral beleving gegarandeerd!

Kortom; een echte uitdaging voor deze periode waarin we allemaal thuis moeten blijven!

 

Deze unieke beleving is alleen te reserveren via de website van Escaperoom Harderwijk: https://www.escaperoomharderwijk.nl/reserveren/

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze avonturiers!

Alex en Yvette
Ons team
Wij staan voor jullie klaar!

Zo gaan we het doen!

The Sanatorium arrangement

Uitstekend beoordeeld

Start jullie avontuur

Wij maken van elk uitje een succes!

Vraag dat maar aan onze opdrachtgevers...

Direct een offerte aanvraag doen:

Voor The Sanatorium
[fc id='2'][/fc]
Brochure Adventure Veluwe 2022

Vraag onze brochure voor 2022 aan!

Vul onderstaande gegevens in en ontvang de brochure direct in je mailbox.