In Nederland leven veel kinderen in armoede. De ouders/verzorgers van deze kinderen hebben geen geld en mogelijkheden om voor hun kind een kinderfeestje te organiseren. 

Langdurig leven in armoede heeft blijvende impact op kinderen. Sociale uitsluiting, onzekerheid, het niet mee kunnen doen, niet gehoord worden. Langdurige armoede geeft littekens. Het is van invloed op de persoonlijke en psychische ontwikkeling van een kind en vergroot de kans op achterstand en ongelijkheid in het nu en in de toekomst.  

Wat doet Adventure Veluwe hierin: 

Adventure Veluwe ondersteunt de stichting met diverse kinderfeestjes. Zowel binnen als buiten kinderfeestjes. 

Waarom doet Adventure Veluwe dit:

Elke kind heeft recht op een onvergetelijk kinderfeestje, ongeacht de financiële situatie thuis. Wij willen de kinderen weer kind laten zijn en zonder stress deze dag laten beleven. De lachende gezichten zijn fantastisch!

Reacties van de kinderen & ouders:

Ooo mam, mag ik echt mijn eigen kinderfeestje geven? Voor mij alleen? Nee mam is dat echt waar? Ja lieverd, dit jaar kan je voor het eerst echt je verjaardag vieren. 

Met tranen in mijn ogen keek ik naar het plezier van mijn zoon. Even geen zorgen even gek doen. Het heeft mij ook heel erg geholpen, want alleen kan ik dit niet regelen. 1000 maal dank

 
[row]

[col span=”4″ span__sm=”12″]

[/col]
[col span=”4″ span__sm=”12″]

[button text=”Meer informatie” expand=”true” link=”https://www.uitgesteldekinderfeestjes.nl/” target=”_blank”]

[/col]
[col span=”4″ span__sm=”12″]

[/col]

[/row]

Brochure Adventure Veluwe 2022

Vraag onze brochure voor 2022 aan!

Vul onderstaande gegevens in en ontvang de brochure direct in je mailbox.