Het GPS apparaat is natuurlijk bekend in de buiten activiteiten voor groepen. Het handige apparaatje navigeert je van punt naar punt. Zo kunnen we geweldige routes uitzetten en ook leuke opdrachten onderweg verzorgen zoals katapult bouwen, tangram of handboogschieten.

Sinds dit jaar hebben we een andere mogelijkheid van navigeren en opdrachten toegevoegd aan onze activiteiten: de IPad! De IPad kan het GPS vervangen en zo kunnen jullie met de tablet navigeren door de omgeving. Het leuke hierbij is dan ook nog eens dat we gigantisch veel opdrachten kunnen toevoegen en het nog persoonlijker kunnen maken. Denk hierbij aan foto- en filmopdrachten of vragen over het bedrijf of team waarmee jullie op pad zijn. De IPad heeft veel meer mogelijkheden voor onze activiteiten en we lopen graag voorop in dit soort ontwikkelingen.

Natuurlijk kunnen jullie kiezen wat jullie willen; GPS of IPad. Het is zelfs mogelijk om “old school” een kaart te lezen! We kunnen diverse navigatie inzetten voor een onbezorgd uitje bij Adventure Veluwe.

Enkele activiteiten waarbij de Ipad centraal staat:

Harderwijk City Challenge

The Hunt Adventure

Apeldoorn City Challenge

Veluwe Challenge

Brochure Adventure Veluwe 2022

Vraag onze brochure voor 2022 aan!

Vul onderstaande gegevens in en ontvang de brochure direct in je mailbox.