Tips voor een onvergetelijk teamuitje op de Veluwe

 1. De datum: wanneer gaat het teamuitje plaatsvinden? Prik een datum waarop iedereen wel zou moeten kunnen. Hou rekening met feestdagen en vakanties. Handige tool is een datumprikker.
 2. Wie gaan er allemaal mee met het teamuitje op de Veluwe?
  Alleen medewerkers of ook hun partners? Teamuitjes met partners zijn vaak iets recreatiever dan een teamuitje zonder partners.
 3. Schat de groepsgrootte in. Houd ook rekening met no-shows, en afmeldingen op de dag zelf.
 4. Het teamuitje vindt plaats op de Veluwe, maar hoe zit dat met vervoer? Denk aan vervoer in combinatie met eventueel alcoholgebruik en de reiskosten naar een locatie toe.
 5. Wat is het budget voor de groep of per persoon. Wil je alleen een teamuitje met een activiteit of willen jullie na afloop nog lekker ergens eten? We geven geheel gratis een locatie advies, omdat we samenwerken met diverse locatie over de hele Veluwe.
 6. Welke activiteit willen jullie doen tijdens het teamuitje? Inventariseer of er deelnemers zijn met fysieke beperkingen. Houdt hier rekening mee, want als mensen niet kunnen deelnemen is dit slecht voor het team.
 7. Beschikbaarheid: de maanden mei, t/m half juni en september t/m november zijn topmaanden. Als je in die maanden een teamuitje wilt doen moet er op tijd geboekt worden, anders zit je met de beschikbaarheid.
 8. Hoelang mag het teamuitje duren? Bepaal de tijdsduur. Kies je uit een teamuitje van een paar uur tot een uitje van een heel weekend inclusief groepsaccommodatie op de Veluwe.
 9. Hoe wordt en blijft het leuk? Zorg bij opsplitsing in teams voor een goede verdeling van leeftijd, ervaring etc. Tip: deel zelf de teams vast in, jij kent de mensen het beste.
 10. Wat is er eerder al gedaan met het teamuitje? Wat is er in het verleden al gedaan met een uitje. Let er op dat je niet hetzelfde reserveert. Dat zou zonde zijn van jullie teamuitje op de Veluwe.Heb je vragen of wil je meer toelichting voor een teamuitje op de mooie Veluwe, neem dan gerust contact op
  via 0341-441175

Wil je een aantal mogelijkheden bekijken voor een teamuitje op de Veluwe; Klik hier

Brochure Adventure Veluwe 2022

Vraag onze brochure voor 2022 aan!

Vul onderstaande gegevens in en ontvang de brochure direct in je mailbox.