De winter is begonnen, de regenachtige dagen zijn in aantocht en de tempraturen gaan langzaam richting het vriespunt. Gelukkig biedt Adventure Veluwe uitdagende, gezellige en leuke (indoor) activiteiten aan, voor jong en oud. Zo kunt u een leuke quiz spelen met uw collega’s of met familie en vrienden een spannende escaperoom spelen. De indoor activiteiten zijn bij alle weersomstandigheden een succes, weer of geen weer, de activiteiten gaan altijd door!

1. Dropping Veluwe
De dropping is het hele jaar een geweldige activiteit, dus ook in de winter. Adventure Veluwe maakt het mogelijk om vanaf een aantal locaties een middag-, avond- en/of nachtdropping te organiseren, dit kan en mag namelijk niet zomaar van de boswachter. Eenmaal gedropt is het de bedoeling dat de deelnemers zelf de weg terug vinden en eventueel opdrachten uit voeren.

Sinds dit jaar organiseert Adventure Veluwe naast de standaard dropping ook een speciale ‘’winterdropping’’. Laat je droppen met een Land Rover of Legertruck op een van de spannende locaties. De dropping is geschikt voor jong en oud. De winterdropping is inclusief warme chocomelk en/of Veluwse Kruidenbitter. Een echte aanrader voor deze winter!

[button text=”Bekijk droppings op de Veluwe” link=”https://www.adventureveluwe.nl/droppings-veluwe/”]

2. Escaperoom Harderwijk
Escaperoom Harderwijk beschikt over 2 super gave rooms; de Criminele kamer en Lab X. Beide escaperooms hebben een eigen thema, waar spanning en sensatie centraal staat. Het doel is om samen met vrienden, familie of collega’s binnen 60 minuten de puzzel en opdrachten op te lossen. Durf jij het aan? Escaperoom Harderwijk is al 2 jaar achtereen in de top 10 van Nederland geëindigd.

[button text=”Bekijk escaperoom Harderwijk” link=”https://www.adventureveluwe.nl/escaperoom-harderwijk/”]

3. TV Quiz – ‘Ik hou van Holland’
De TV Quiz is een van de gezelligste indoor activiteiten van Adventure Veluwe. Samen met je team moet je niet alleen bekende TV tunes raden, maar zoals bekend van tv moeten er ook verschillende opdrachten uitgevoerd worden. De winnaars maken kans op toffe prijzen. Win jij deze winter de TV Quiz met je team?

Naast de algemene TV Quiz is het ook mogelijk om samen met je teamgenoten de bekende TV-knaller ‘’Ik Hou Van Holland’’ te spelen. Deelname is 100% garantie op hilariteit en sensatie! Liedjes raden, de voorwerpen ronde, rekenvragen, alles komt aan bod. Ook zijn er een aantal opdrachten die de deelnemers moeten uitvoeren, waaronder meezingen! Beleef de TV-knaller deze winter zelf bij Adventure Veluwe!

[button text=”Bekijk alle indoor activiteiten” link=”https://www.adventureveluwe.nl/indoor-activiteiten/”]

Meer informatie over de (winter)activiteiten van Adventure Veluwe?
Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor vragen of prijzen. Dit kan digitaal via onze website of bel 0341- 441175

Brochure Adventure Veluwe 2022

Vraag onze brochure voor 2022 aan!

Vul onderstaande gegevens in en ontvang de brochure direct in je mailbox.