Een groep jongeren hoorde over het mysterie in de bossen van de Veluwe en wilde deze onderzoeken tijdens hun vakantie. Afgelopen week is er een melding binnengekomen dat deze groep jongeren vermist is geraakt. De jongeren zijn afgelopen maandag voor het laatst gezien en er is een rugtas gevonden, vanaf daar ontbreekt ieder spoor van leven.

De politie is een onderzoek gestart maar heeft deze al snel op een laag pitje gezet omdat er te weinig mankracht is en er te weinig aanknopingspunten zijn. Daarom willen wij nu jullie hulp inschakelen. Met behulp van de rugtas en de aanwijzingen onderweg geloven wij dat jullie het mysterie op kunnen lossen. 

Dit is het verhaal van Lost, de nieuwste activiteit van Adventure Veluwe. De afgelopen tijd zijn wij druk bezig geweest met het ontwikkelen van deze nieuwe, zelfbedachte, activiteit. Wij willen deze nieuwe activiteit graag testen om eventuele aanpassingen te kunnen doen, voordat de activiteit geboekt kan worden. Hiervoor zijn wij op zoek naar drie groepen van min. 5 en max. 8 personen. Zijn je vrienden en jij geschikt om een nieuwe activiteit te testen en weten jullie goede feedback te geven? Meld je dan aan via de onderstaande knop!

Je kunt je niet meer aanmelden als tester. 

 

Brochure Adventure Veluwe 2022

Vraag onze brochure voor 2022 aan!

Vul onderstaande gegevens in en ontvang de brochure direct in je mailbox.