Elke dag rijdt Alex Kaper, eigenaar van Adventure Veluwe, over de Veluwe. Elke dag verbaast hij zich weer over hoe snel het bos verandert in deze tijd van het jaar, de herfst. “Als je door een bomenstraat rijdt met bladeren in de bomen in allemaal verschillende kleuren, dan geniet je toch?” Ook in de winter is het prachtig in het bos. Vooral wanneer het gesneeuwd heeft en het er buiten uitziet als een waar winter wonderland, maar ook wanneer het gras en de takken aangevroren zijn door de dauw van de nacht. In de winter is er genoeg te beleven op de Veluwe, ook voor grotere groepen.

Bij Adventure Veluwe worden er verschillende soorten droppingen aangeboden. Ook is er een speciale versie voor in de winter, de winterdropping. Bij deze dropping zullen jullie opgehaald worden door een oude legertruck en vervolgens gedropt worden op een onbekende locatie. Door het gebruik van een GPS of een iPad moeten jullie de weg terugvinden. Als jullie terug zijn op locatie kunnen jullie lekker opwarmen met warme chocolademelk en/of een Veluwse Kruidenbitter.

Ook de Land Rover Safari is een mooie activiteit voor in de winter. Hierbij zullen jullie eerst de Veluwe ontdekken in een originele Land Rover Defender die je zelf mag besturen. Vervolgens sluiten we de dag af met een heerlijk diner midden in het bos. Wat er op het menu staat, hangt af van het seizoen.

Escaperooms zijn ook erg populair in de winter. Bij Adventure Veluwe heb je keuze uit drie verschillende kamers, namelijk: de Criminele Kamer, Lab X en La Casa de Dinero. Weet jij op tijd te ontsnappen?

Brochure Adventure Veluwe 2022

Vraag onze brochure voor 2022 aan!

Vul onderstaande gegevens in en ontvang de brochure direct in je mailbox.