HELP! Ik moet het jaarlijkse uitje organiseren…

Dit jaar ben jij de aangewezen persoon om het uitje te gaan organiseren. Wellicht nog met een paar collega’s, dat scheelt dan wel. Toch breekt het angstzweet je wel een beetje uit; je wilt natuurlijk het gaafste en leukste uitje ooit organiseren. Waar moet je beginnen vraag  je je af. Ook je collega’s zullen zich dit afvragen. Om een goede start te maken moet je een aantal zaken inventariseren.  Hieronder heb ik een handig lijstje voor jullie gemaakt.

Handige checklist voor jullie uitje:

  1. De datum: wanneer gaat het uitje plaatsvinden? Prik een datum waarop iedereen wel zou moeten kunnen. Hou rekening met feestdagen en vakanties. Handige tool is een datumprikker.
  2. Wie gaan er allemaal mee met het uitje? Alleen medewerkers of ook hun partners? Uitjes met partners zijn vaak iets recreatiever dan een uitje zonder partners.
  3. Schat de groepsgrootte in. Houd ook rekening met no-shows, en afmeldingen op de dag zelf.
  4. Hoe zit dat met vervoer? Denk aan vervoer in combinatie met eventueel alcoholgebruik en de reiskosten naar een locatie toe.
  5. Wat is het budget voor de groep of per persoon? Wil je alleen een uitje met een activiteit of willen jullie na afloop nog lekker ergens eten? We geven overigens geheel gratis een locatie advies, omdat we samenwerken met diverse locatie over de hele Veluwe.
  6. Welke activiteit willen jullie doen tijdens het uitje? Inventariseer of er deelnemers zijn met fysieke beperkingen. Houdt hier rekening mee, want als mensen niet kunnen deelnemen is dit slecht voor het team.
  7. Beschikbaarheid: de maanden mei, t/m half juni en september t/m november zijn topmaanden. Als je in die maanden een teamuitje wilt doen moet er op tijd geboekt worden, anders zit je met de beschikbaarheid.
  8. Hoelang mag het teamuitje duren? Bepaal de tijdsduur. Kies je uit een teamuitje van een paar uur tot een uitje van een heel weekend inclusief groepsaccommodatie op de Veluwe.
  9. Hoe wordt en blijft het leuk? Zorg bij opsplitsing in teams voor een goede verdeling van leeftijd, ervaring etc. Tip: deel zelf de teams vast in, jij kent de mensen het beste.
  10. Wat is er eerder al gedaan met het teamuitje? Wat is er in het verleden al gedaan met een uitje. Let er op dat je niet hetzelfde reserveert. Dat zou zonde zijn van jullie teamuitje op de Veluwe.

Heb nog je vragen of wil je meer hulp voor jullie uitje op de mooie Veluwe, neem dan gerust contact op met mij.

Alex Kaper

0341-441175

Brochure Adventure Veluwe 2022

Vraag onze brochure voor 2022 aan!

Vul onderstaande gegevens in en ontvang de brochure direct in je mailbox.